Medarbetare

Våra medarbetare är verksamhetens viktigaste resurs och nyckeln till att våra kunder får bästa möjliga insats. Fyren Omsorg arbetar löpande med att vara en attraktiv och utvecklande arbetsgivare där våra medarbetare trivs och stannar länge. Därför satsar vi särskilt på varje individuell medarbetare så att de håller en god kompetensnivå, får bra och trygga anställningsförhållande, goda förutsättningar till att genomföra en kvalitativ arbetsuppgift och blir en del i vår utveckling och vision.

Kompetens och utveckling

Våra medarbetare deltar löpande i kompetensutvecklingen, och varje medarbetare har en individuell kompetensutvecklingsplan. Syftet är att all personal ska ha rätt kompetens för att kunna utföra en kvalitativ arbetsuppgift. Kompetensen är ledstjärnan i alla våra tjänster, och är därför högt prioriterad del av verksamheten.

Fyren Omsorg följer noga utvecklingen inom våra olika verksamhetsinriktningar. Vårt utvecklingsarbete består av två delar, verksamhetens utveckling och medarbetarnas utveckling.

Målet är att alltid vara en del av utvecklingen och vara uppdaterad inom våra olika verksamhetsområden. Vi strävar efter att medarbetarna ska kunna känna sig delaktiga i att påverka och utveckla bolaget och innehållet i sitt arbete så att det på bästa sätt kommer våra kunder till del.

Anställda hos oss har:

  • Avtalsenliga löner
  • Försäkring
  • Tjänstepension
  • Tillgång till friskvård
  • Löpande kompetensutveckling
  • Delaktighet i vår utveckling
  • Stora möjligheter till att aktivt påverka sin arbetssituation

Jobba hos oss

Vi söker alltid nya engagerade medarbetare. Är du intresserad av att jobba hos oss är du välkommen att kontakta oss, och berätta om dig själv. Du kan även skicka in en ansökan. Berätta där vilket område du är intresserad av att jobba inom och skicka med ditt CV med kontaktuppgifter. Du är i första hand välkommen att skicka din ansökan via mail men det går bra att posta den på vanligt vis.

Lediga tjänster

Vi annonserar löpande lediga tjänster på vår hemsida så återkom ofta om du inte hittar lämplig tjänst idag. Du kan alltid skicka in en spontanansökan till info@fyrenomsorg.se

Har ni frågor? Då pratar vi gärna vidare med er!

Ring oss på tel. 010-129 60 16 eller använd formuläret nedan.